55χρονη γυναίκα νίκησε τον καρκίνο αλλάζοντας τη διατροφή της

διατροφήΗ ιστορία της 55χρονης Βρετανίδας, Jessica Richards πρώην μοντέλου που διαγνώστηκε με καρκίνο είναι από τις εξαιρετικές. Όταν η Richards διαγνώστηκε με καρκίνο του στήθους στα 50 της χρόνια, αρνήθηκε κάθε συμβατική θεραπεία όπως χημειοθεραπεία, ακτινοβολία ή χειρουργική επέμβαση. Στο βιβλίο της, The Topic of Cancer, περιγράφει πώς ακολουθώντας μια αυστηρή μεταβολική δίαιτα και λαμβάνοντας ενέσιμα μεγάλες ποσότητες βιταμίνης C, κατάφερε να αντιστρέψει την πορεία του καρκίνου της, προκαλώντας σοκ στους συμβατικούς γιατρούς.

Αφού αρνήθηκε να ακολουθήσει τα βήματα εκατομμύριων ανθρώπων που υπέστησαν συμβατικές, επίπονες και στις περισσότερες περιπτώσεις θανατηφόρες θεραπείες, αποφάσισε να καταπολεμήσει την ασθένειά της τρέφοντας τον οργανισμό της με μια πληθώρα αντικαρκινικών ουσιών, σταματώντας να τρέφεται με τροφές που προκαλούν καρκίνο.

Μόλις έγινε η διάγνωση, ο γιατρός της συνέστησε μια επιθετική θεραπεία και μαστεκτομή. Ο όγκος που εμφάνισε ήταν τόσο μεγάλος, που ο γιατρός της συνέστησε χημειοθεραπεία για πολλούς μήνες, λήψη ακτινοβολίας για πέντε χρόνια λήψη και ορμονών.  Γνωρίζοντας το βαρύ τίμημα που θα πλήρωνε το σώμα της από μια τέτοια θεραπεία, η Richards αποφάσισε να ακολουθήσει άλλο δρόμο.

Ψάχνοντας εναλλακτικές λύσεις, αποφάσισε να ακολουθήσει μια μεταβολική διατροφή και υψηλές δόσεις βιταμίνης C. Τρεις εβδομάδες μετά ο όγκος της Richards είχε υποχωρήσει αρκετά. Η Richards ακολούθησε μια μεταβολική διατροφή που δίνει βάρος στις αλκαλικές αντί για τις όξινες τροφές και καταργεί τη ζάχαρη και τα γαλακτοκομικά. Δεν έτρωγε επίσης σπόρους και τα περισσότερα φρούτα που διασπώνται σε ζάχαρες. Έτρωγε φυλλώδη πράσινα λαχανικά, ρύζι, κινόα και λιναρόσπορο. Με τη βοήθεια εναλλακτικών γιατρών, το πρώην μοντέλο κατάφερε να εξαλείψει τον καρκίνο εντελώς, χωρίς να προκαλέσει ζημιά στα όργανά της και χωρίς παρενέργειες. Ένα χρόνο μετά, η Richards ήταν εντελώς υγιής.

Περισσότερες πληροφορίες για την ίδια και τη θεραπεία της μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της http://www.jessicarichards.co.uk/.

 

Σχολιάστε το άρθρο