5η Έκθεση Building Green 2012 στο MEC

5-7 Οκτωβρίου 2012, 5η Διεθνής Έκθεση για το Παθητικό κτίριο και τον Αστικό Χώρο σε Νέο Εκθεσιακό Κέντρο: Μ.Ε.C. Expo Center στην Παιανία, Αττικής.

Παράλληλα με την εμπορική έκθεση, οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν και στις εργασίες του Συνεδρίου Eco building Conference, αλλά και τα Τεχνικά Σεμινάρια στον ανοιχτό χώρο παρουσιάσεων, Business point.

Η Έκθεση

Η Building Green, είναι η πλέον διακεκριμένη επαγγελματική διοργάνωση, με πολύχρονη παρουσία στον κλάδο της Πράσινης Δόμησης, του Ενεργειακά Αυτόνομου Κτιρίου, της Διαχείρισης Ενέργειας και της Διαμόρφωσης του Αστικού Τοπίου.

Από το 2006, η Building Green συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και το μεγαλύτερο μέρος των επαγγελματιών και του εξειδικευμένου κοινού.

Στα εκθεσιακά περίπτερα της Building Green παρουσιάζονται δομικά υλικά, εφαρμογές και τρόποι αναβάθμισης και εξοικονόμησης ενέργειας και πόρων ,καθώς και κατασκευαστικά, επιχειρηματικά και επενδυτικά προϊόντα και εργαλεία που προσφέρει η ελληνική αγορά, για σύγχρονο ενεργειακό κτίριο.

Μέσα στην έκθεση οι επισκέπτες μπορούν να δουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου, να γνωρίσουν τους επαγγελματίες και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες και τις δυνατότητες του Πράσινου Κτιρίου, σήμερα.

Σχολιάστε το άρθρο