Φυτικές βαφές με βότανα βιολογικής καλλιέργειας

Έτοιμη βαφή σε κρέμα. Δώρο Μάσκα 35ml 15 θεραπευτικών βοτάνων. Οι μόνες ασφαλείς και κατάλληλες για εγκύους!

Φυτικές βαφέςΗ Surya Brazil, από το 1995 ασχολείται με προϊόντα χρωματισμού των μαλλιών με φυσικό τρόπο, αποφεύγοντας τη χρήση τοξικών συστατικών που βρίσκονται στις συνηθισμένες βαφές, στις οποίες όταν αναμιχθούν τα 2 μπουκαλάκια, το οξυζενέ που υπάρχει σ’ όλες τις βαφές, αρχίζει μια χημική αντίδραση, δημιουργώντας ένα μεγαλύτερο μόριο που στα μαλλιά ανοίγει τη δομή της τρίχας για να εισχωρήσει η βαφή.

bioshopΠερίπλοκες χημικές αντιδράσεις προκαλούν τη μείωση της μελανίνης (της ουσίας που δίνει το φυσικό χρώμα στα μαλλιά), για να πάρει τη θέση το νέο χρώμα. Η αμμωνία στη συνέχεια προκαλεί τη μέγιστη εισχώρηση της βαφής στο εσωτερικό της τρίχας. Αυτή η διαδικασία καταστρέφει σιγά – σιγά τη δομή των μαλλιών, με επακόλουθα το συνεχές αδυνάτισμα της τρίχας, τη θαμπή όψη και την τριχόπτωση.

Οι βαφές Surya είναι ημιμόνιμες και καλύπτουν τα λευκά ή γκρίζα μαλλιά με την πρώτη εφαρμογή. Ένας μοναδικός συνδυασμός 15 επιλεγμένων βοτάνων και φρούτων ΒΙΟ, από την Ινδία και τα παρθένα δάση του Αμαζονίου. Τα βότανα περιέχουν φυσική προστασία από τις ακτίνες UV όπως και ενυδατική δράση, δυναμώνοντας και δίνοντας λάμψη στα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Η δε αντιμικροβιακή δράση ενισχύει και την τριχοφυΐα. Συνοδεύονται από 35 ml δυναμωτική μάσκα με 15 βότανα, για την ενδυνάμωση των μαλλιών και τη σταθεροποίηση του χρώματος.

Δεν περιέχουν ΑΜΜΩΝΙΑ, PEROXIDE (OXYZENE), PPD, RE-SORCINOL, PARABENS, ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ, συστατικά συνήθη στις χημικές βαφές και βλαβερά για την υγεία των μαλλιών και τη γενικότερη του σώματος.

Οι βαφές Surya, χρωματίζουν χωρίς να καταστρέφουν τη φυσική δομή της τρίχας και δημιουργούν ένα προστατευτικό στρώμα γύρω από κάθε τρίχα, εισχωρώντας μόνο στην εξωτερική δομή της, προστατεύοντας την υγεία των μαλλιών. Τα μαλλιά αποκτούν λάμψη και ελαστικότητα. Μπορούν να εφαρμοσθούν σε μαλλιά που έχει χρησιμοποιηθεί χημική βαφή. Σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα βιολογικών προϊόντων.

naturtint βαφες

Σχολιάστε το άρθρο