Υαλουρονικό Οξύ, το μυστικό της νεότητας

– Θέλετε ένα δέρμα που να ακτινοβολεί υγεία;

– Κουραστήκατε από τη θαμπή όψη της επιδερμίδας σας;

– Το δέρμα σας είναι κουρασμένο, αφυδατωμένο με ρυτίδες και λεπτές γραμμές;

Η σειρά της Now Foods με βάση το υαλουρονικό οξύ περιλαμβάνει μια ενυδατική κρέμα, έναν ορό υαλουρονικού οξέος και ένα συμπλήρωμα διατροφής απαραίτητα στη μάχη κατά του χρόνου και της φθοράς.

Υαλουρονικό ΟξύΤο υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό, υδρόφιλο συστατικό που βρίσκεται φυσιολογικά στον ανθρώπινο οργανισμό, κυρίως στο δέρμα, αλλά και σε άλλους τύπους ιστών. Με το πέρασμα του χρόνου, όμως, αρχίζει να μειώνεται η ποσότητά του στον οργανισμό μας με αποτέλεσμα τη θαμπή, γερασμένη όψη της επιδερμίδας και την απώλεια της νεανικής όψης. Η λήψη του μέσα από συμπληρώματα διατροφής και κρέμες, μπορεί να αντιστρέψει αυτή τη διαδικασία.

Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να συγκρατήσει ποσότητα νερού μέχρι και 1000 φορές μεγαλύτερη από το βάρος του. Αυτό σημαίνει ότι βοηθάει το δέρμα να διατηρήσει την υγρασία του, ενυδατώνοντάς το, τονώνοντας την ελαστικότητά του και συμβάλλοντας στην παραγωγή κολλαγόνου. Εκτός από πολύ ευεργετικό για το δέρμα και τη νεανική όψη, το υαλουρονικό οξύ συμβάλει και στη γενική καλή κατάσταση του οργανισμού, αφού βοηθά τις αρθρώσεις και συμβάλλει στην επούλωση τραυμάτων εξαιτίας της αντιφλεγμονώδους δράσης του.

Το συμπλήρωμα διατροφής της Now με MSM, ελέγχει το περιεχόμενο και επιβραδύνει τη διάχυση του νερού από το χόριο προς την επιδερμίδα, αυξάνοντας την ενυδάτωση του δέρματος, μεταφέρει πρωτεΐνες, αυξάνει την αντοχή του δέρματος, αποτρέπει τη μετατροπή του διαλυτού κολλαγόνου σε αδιάλυτο και ενισχύει την επουλωτική και αναπλαστική ικανότητα του δέρματος.

bioshopΗ εταιρεία Now Foods είναι πρωτοπόρος στην έρευνα με προϊόντα υψηλής ποιότητας και δημιούργησε τη σειρά με υαλουρονικό οξύ για ορατά αποτελέσματα και εμφανώς νεότερη επιδερμίδα.

Το NOW Hyaluronic Acid Firming Serum είναι ένα συμπυκνωμένο gel υαλουρονικού οξέος, που αναπτύχθηκε για την αύξηση του φυσιολογικού επιπέδου ελαστίνης του δέρματος, ενώ παράλληλα μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Χρησιμοποιείται σε όλους τους τύπους δέρματος.

Το AM Moisturizer υαλουρονικού οξέος έχει διαμορφωθεί ώστε να τραβάει την υγρασία στην επιφάνεια του δέρματος και να συμπληρώνει φυσικά τις λεπτές γραμμές. Είναι πιο αποτελεσματικό όταν εφαρμόζεται τοπικά στο δέρμα.

Δώστε στο δέρμα σας ξανά τη χαμένη του νεότητα και ελαστικότητα.

Υαλουρονικό Οξύ

Σχολιάστε το άρθρο