Μαρκησία του Worcester: «Τα βιολογικά με βοήθησαν να νικήσω τον καρκίνο»

καρκίνοΗ μαρκησία του Worcester της Μεγ. Βρετανίας μίλησε για πρώτη φορά στον βρετανικό τύπο από το 2009, που προσβλήθηκε από καρκίνο του μαστού και των πνευμόνων, αποκαλύπτοντας ότι τα βιολογικά προϊόντα και τα συμπληρώματα διατροφής ήταν εκείνα που τη βοήθησαν να νικήσει τον καρκίνο. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι μια αλκαλική δίαιτα, χωρίς αλκοόλ, κρέας και επεξεργασμένες τροφές τη βοήθησε να επιζήσει από τη χημειοθεραπεία και τη ραδιοθεραπεία ενδυναμώνοντας τον οργανισμό της.

Η 54χρονη μαρκησία ή Tracy Louise Ward -άλλοτε τηλεοπτικό αστέρι- δήλωσε ότι νιώθει περίφημα και ότι ο γιατρός της ανέφερε ότι δεν γνωρίζει κανέναν άλλον που να τα έχει καταφέρει τόσο καλά όσο εκείνη με την ασθένειά της. Η αλκαλική διατροφή, που καθιστά τα υγρά του σώματος λιγότερο όξινα, ακολουθείται συχνά ως συμπληρωματική θεραπεία, αν και ορισμένοι γιατροί έχουν αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητά της.

Μετά την περιπέτειά της, η μαρκησία συστήνει βιολογικές τροφές, καθώς περιέχουν λιγότερα φυτοφάρμακα, χορτοφαγική δίαιτα με περισσότερα ωμά λαχανικά και συμπληρώματα διατροφής ωμέγα -3 λιπαρών οξέων.

Σχολιάστε το άρθρο