Το πρώτο πιστοποιημένο βιολογικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα

To ξενοδοχείο Mani-Sonnenlink, βρίσκεται στον Πύργο Λεύκτρου στον μαγευτικό τόπο της Μάνης και είναι το πρώτο πιστοποιημένο Βιολογικό Ξενοδοχείο στην Ελλάδα, που πρόσφατα συμπεριλήφθηκε στην ομάδα Βιολογικών Ξενοδοχείων Friend of bio-hotel. Υπεύθυνη του ξενοδοχείου είναι η Μπούργκη Μπλάουελ, μια εκ των ιδρυτών της εταιρείας Bläuel Ελληνικά Βιολογικά Προϊόντα, εταιρεία βιολογικών προϊόντων με κύρια προϊόντα τις ελιές και το ελαιόλαδο.

Το ξενοδοχείο –resort διαθέτει μόνο βιολογική κουζίνα. Τα υλικά 100% βιολογικά, προέρχονται από την παραγωγή της οικογένειας ή είναι τοπικά προϊόντα. Το νερό προέρχεται από τον Ταΰγετο, τα στρώματα είναι Cocomat και η διακόσμηση του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις αρχές του Φενγκ Σούι.

Τα μπάνγκαλοου και τα διαμερίσματα του Mani-Sonnenlink βρίσκονται ανάμεσα σε ελιές και βελανιδιές και ακολουθούν την τυπική αρχιτεκτονική της Μάνης, που βασίζεται στην πέτρα και το ξύλο. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν βεράντες ή μπαλκόνια με θέα σε θάλασσα σε τιμές από 60 έως 90 ευρώ την ημέρα.

Εκτός από τη φιλοξενία, το ξενοδοχείο περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες: ακαδημίες Τέχνης, καθοδήγηση, θεραπεία, διαλογισμό, μαθήματα γιόγκα και χορού, ανάπαυση, λογοτεχνία, σεμινάρια κ.ά. Κάθε καλοκαίρι πραγματοποιείται και το Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ του Mani-Sonnenlink στο χώρο του ειδικά διαμορφωμένου θεάτρου του ξενοδοχείου. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο υπέρτατης έμπνευσης, χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

 

Σχολιάστε το άρθρο