Αν Χάθαγουεϊ: Μια Χρονιά Γεμάτη Δημιουργία

αν χάθαγουεϊ — GR news

Η Άν Χάθαγουεϊ πρωταγωνιστεί στην ταινία ‘Mother Mary’ που κάνει πρεμιέρα σήμερα. Αυτή η χρονιά είναι γεμάτη για εκείνη, καθώς αποδεικνύει ότι δεν φοβάται να εξελιχθεί και να πειραματιστεί.

Στις 30 Απριλίου, αναμένουμε επίσης την κυκλοφορία της ταινίας ‘Ο Διάβολος φοράει Prada 2’, όπου η Χάθαγουεϊ επιστρέφει σε έναν αγαπημένο ρόλο. Όμως, το μέλλον της δεν σταματά εκεί. Θα πρωταγωνιστήσει ως Πηνελόπη στην ταινία ‘Οδύσσεια’ του Κρίστοφερ Νόλαν — μια συνεργασία που αναμένεται με ανυπομονησία.

Η Άν έχει μοιραστεί ότι το ‘American Requiem’ της Μπιγιονσέ την “ξεκλείδωσε”. “Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με μια εκπληκτική τραγουδίστρια — η μητέρα μου είναι μια εξαιρετική τραγουδίστρια μιούζικαλ,” δήλωσε. Αυτή η επιρροή φαίνεται να έχει διαμορφώσει την καλλιτεχνική της πορεία.

Η εκμάθηση της φρασεολογίας της ποπ ήταν, όπως είπε η ίδια, σαν να μαθαίνει μια νέα γλώσσα. “Αλλά τώρα που είμαι μεγαλύτερη, εκτιμώ το γεγονός ότι συγκρίνω τον εαυτό μου με κάποιον που είχε μια φωνή που ακουγόταν σαν να την είχε αγγίξει ο Θεός,” πρόσθεσε.

Η αναμονή για τις επόμενες ταινίες της δεν σταματά εδώ. Η ταινία ‘Verity’, βασισμένη στο bestseller της Colleen Hoover, αναμένεται εντός 2026. Επίσης, η ταινία ‘The End of Oak Street’ θα κυκλοφορήσει από τις 14 Αυγούστου.

Η τεχνική της σε αυτό το τραγούδι είναι τόσο μαγευτική και εκπληκτική — κάτι που δείχνει τη συνεχή εξέλιξή της ως καλλιτέχνης. Η Άν Χάθαγουεϊ έχει υποδυθεί πολλούς ρόλους κατά τη διάρκεια της καριέρας της και φαίνεται ότι κάθε νέο εγχείρημα την οδηγεί σε νέα ύψη.

Details remain unconfirmed σχετικά με άλλες πιθανές συνεργασίες ή έργα που μπορεί να ανακοινωθούν στο μέλλον. Ωστόσο, οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία τις νέες εξελίξεις στην καριέρα της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.