Ο Μουσταφά Φαλ εντάσσεται στον Παναθηναϊκό AKTOR με στόχο την EuroLeague

Φαλ: «Έπαιξε μεγάλο ρόλο ο Ομπράντοβιτς, στόχος μου είναι η EuroLeague»
Φαλ: «Έπαιξε μεγάλο ρόλο ο Ομπράντοβιτς, στόχος μου είναι η EuroLeague»

Ο Φαλ στον Παναθηναϊκό AKTOR

Ο Μουσταφά Φαλ είναι πλέον επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR, με την ανακοίνωση της συμφωνίας να έχει γίνει την Τετάρτη. Ο Γάλλος σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα 2+1 χρόνια με τους «πράσινους». Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση, ο Φαλ προέβη στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της ομάδας. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού επισκέφθηκε για πρώτη φορά το Telekom Center Athens, φορώντας τα «πράσινα» της νέας του ομάδας. Ο Παναθηναϊκός AKTOR δημοσίευσε βίντεο με τις πρώτες εικόνες του Φαλ στις εγκαταστάσεις, σημειώνοντας στην ανάρτησή του ότι «Ο Μουσταφά είναι εδώ. Ο ψηλός είναι επισήμως στο κτίριο. Ο Μουσταφά Φαλ πέρασε τις πόρτες του Telekom Center Athens για να ρίξει μία πρώτη ματιά στο νέο του σπίτι. Συνηθίζει το νέο περιβάλλον πριν ξεκινήσει η πραγματική δουλειά».

Ο ρόλος του Ομπράντοβιτς και οι στόχοι

Στις δηλώσεις του, ο Μουσταφά Φαλ αναφέρθηκε στον καθοριστικό ρόλο που διαδραμάτισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην απόφασή του να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό. Ο Φαλ δήλωσε ότι γνώριζε πως ο Ομπράντοβιτς είναι ένας σπουδαίος προπονητής και ότι ήθελε να αγωνιστεί σε μια ανταγωνιστική ομάδα. Χαρακτήρισε αυτή την ευκαιρία ως νέα και εξέφρασε το μεγάλο του κίνητρο, ελπίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά.

Ο Γάλλος σέντερ μίλησε επίσης για τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό AKTOR, δηλώνοντας ότι ο πρωταρχικός του στόχος είναι η κατάκτηση της EuroLeague. Επεσήμανε πως όταν ένας παίκτης εντάσσεται σε μια τέτοια ομάδα, ο στόχος αυτός είναι πάντα δεδομένος. Ο Φαλ τόνισε ότι ο στόχος του θα παραμείνει πάντα ο ίδιος.

Σχετικά με την παρουσία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο Telekom Center Athens, ο Φαλ δήλωσε ότι θα είναι υπέροχο και πιστεύει ότι η επερχόμενη σεζόν θα είναι σπουδαία. Ανέφερε ότι γνωρίζει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα, έχοντας επισκεφθεί τη χώρα πολλές φορές, και εξέφρασε την ελπίδα να τους κάνει περήφανους.

Ο Φαλ αναφέρθηκε και στην προσαρμογή του στην ομάδα, δεδομένου ότι έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τους Σλούκα και Λεσόρ. Πιστεύει ότι η παρουσία τους θα είναι σημαντική για την προσαρμογή του και ότι θα τον βοηθήσουν αν χρειαστεί, χωρίς να έχει καμία αμφιβολία επ’ αυτού. Δήλωσε ότι θα βρει τον τρόπο να προσαρμοστεί και ότι είναι καλά.

Ετοιμότητα μετά τον τραυματισμό και μήνυμα στους φιλάθλους

Ερωτηθείς για την ετοιμότητά του μετά τον τραυματισμό του, ο Μουσταφά Φαλ δήλωσε ότι είναι πολύ αποφασισμένος. Εξήγησε ότι δούλεψε σκληρά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν για να επιστρέψει στο επιθυμητό επίπεδο. Ελπίζει ότι όλα θα εξελιχθούν θετικά και επανέλαβε το μεγάλο του κίνητρο για αυτή τη νέα πρόκληση.

Ο Γάλλος σέντερ απηύθυνε επίσης ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, ζητώντας την υποστήριξή τους. Εξέφρασε την ελπίδα να προσφέρει εξαιρετική δουλειά για αυτούς και να φέρει επιτυχίες στον Παναθηναϊκό AKTOR. Η μετακίνηση του Φαλ στον Παναθηναϊκό έρχεται καθώς ο Ολυμπιακός προχωρά σε αναπροσαρμογές στον αγωνιστικό του σχεδιασμό, εστιάζοντας στην ενίσχυση της ελληνικής του ταυτότητας μετά την αποχώρηση του Γάλλου σέντερ.

Source: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.