Σάντερλαντ εναντίον Φόρεστ: Η Νότιγχαμ Φόρεστ θριαμβεύει στο Stadium of Light

σάντερλαντ εναντίον φόρεστ — GR news

Η Νότιγχαμ Φόρεστ σκόραρε τέσσερα γκολ σε 20 λεπτά, καταστρέφοντας τη Σάντερλαντ στο Stadium of Light. Αυτή η εμφατική νίκη με 5-0 ήρθε σε μια στιγμή που οι προσδοκίες ήταν υψηλές για τους γηπεδούχους.

Πριν από το παιχνίδι, η Σάντερλαντ βρισκόταν σε θετική πορεία, με την ομάδα να είναι +5 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο, η Νότιγχαμ Φόρεστ είχε άλλη γνώμη. Ο Μόργκαν Γκιμπς Γουάιτ, που πραγματοποιεί την πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του, σημείωσε 15 γκολ και 5 ασίστ σε 48 συμμετοχές.

Το πρώτο γκολ ήρθε γρήγορα. Η Φόρεστ εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και ο Ρόμπιν Ροφς άνοιξε το σκορ. Μέσα σε λίγα λεπτά, η ομάδα του Βίτορ Περέιρα είχε ήδη διπλασιάσει το προβάδισμα.

Αυτό που ακολούθησε ήταν μια πραγματική καταιγίδα. Η Σάντερλαντ δεν μπορούσε να αντιδράσει — η πίεση και η ταχύτητα της Φόρεστ ήταν ακατάπαυστη. Σε 20 λεπτά, η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο είχε σκοράρει τέσσερα γκολ.

Η νίκη αυτή έφερε τη Νότιγχαμ Φόρεστ οκτώ βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πλέον, η ομάδα είναι σε τροχιά για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Premier League.

Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες της Σάντερλαντ βρέθηκαν σε δυσχερή θέση. Αν και έχουν φτάσει στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 42 χρόνια, αυτή η ήττα τους υπενθυμίζει ότι οι προκλήσεις είναι συνεχείς.

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε με το εμφατικό 5-0 στην έδρα της Σάντερλαντ», δήλωσε ένας αναλυτής μετά τον αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα με επτά αγώνες αήττητους.

Όπως φαίνεται, οι δρόμοι των δύο ομάδων είναι διαφορετικοί αυτή τη στιγμή. Η μία κοιτάζει προς τα πάνω στη βαθμολογία, ενώ η άλλη πρέπει να ανασυνταχθεί και να επαναστατήσει.

Η συνέχεια θα δείξει αν η Σάντερλαντ θα μπορέσει να ανακάμψει από αυτή την ήττα ή αν θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει προκλήσεις στην Premier League.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.