Ταξί: Ληστείες οδηγών ταξί στην Αγία Βαρβάρα

ταξί — GR news

Ένας 25χρονος ληστής χρησιμοποιούσε τη ζώνη ασφαλείας για να πνίγει τους οδηγούς ταξί κατά τη διάρκεια των ληστειών. Στις 27 Απριλίου 2026, η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη στην Αγία Βαρβάρα, όπου οι οδηγοί ταξί είχαν γίνει στόχος πολλαπλών επιθέσεων.

Πριν από αυτήν την εξέλιξη, οι οδηγοί ταξί στην περιοχή ζούσαν με τον φόβο και την ανασφάλεια. Πολλοί από αυτούς είχαν αναφέρει ότι οι δράστες επιβιβάζονταν σε ταξί προσποιούμενοι τους πελάτες και κατηύθυναν τους οδηγούς σε απομονωμένες οδούς.

Κύρια γεγονότα:

  • Ο 25χρονος χρησιμοποίησε τη ζώνη ασφαλείας του οδηγού για να ακινητοποιεί τα θύματά του.
  • Αναζητείται έτερος δράστης που συμμετείχε στις ληστείες.
  • Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις ληστειών σε βάρος οδηγών ταξί.
  • Ο δράστης είχε στην κατοχή του μικροποσότητα κοκαΐνης κατά τη σύλληψή του.
  • Η καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση προέρχεται από γυναίκα οδηγό ταξί.

Οι οδηγοί ταξί, όπως ο Γιώργος, δήλωσαν: “Ο φόβος και ο τρόμος είχε γίνει 25χρονος για τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί”. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται, με τις αρχές να προσπαθούν να εντοπίσουν και άλλες περιπτώσεις που μπορεί να σχετίζονται με τις ληστείες.

Η κατάσταση έχει προκαλέσει ανησυχία στην κοινότητα της Αγίας Βαρβάρας. Οι οδηγοί ζητούν περισσότερη προστασία και υποστήριξη από τις αρχές. Στο μεταξύ, η αστυνομία καλεί οποιονδήποτε έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει άμεσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.