Γαστούνη: Εμπρησμός σε περίπτερο προκαλεί πανικό

γαστούνη — GR news

Σκηνές πανικού σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας 5 Μαΐου 2026, στη Γαστούνη όταν άγνωστοι προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές και πυρκαγιά στο κατάστημα που επρόκειτο να ανοίξει ο περιπτεράς. Οι δράστες χρησιμοποίησαν παγκάκι για να σπάσουν την πρόσοψη του καταστήματος.

Η πυρκαγιά προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ πέντε οχήματα με ένδεκα άνδρες της Πυροσβεστικής έσβησαν τη φωτιά. Ο ιδιοκτήτης του καφέ είχε δεχθεί επίθεση στο περίπτερό του τον περασμένο Φεβρουάριο από ομάδα 20 Ρομά.

Κύρια γεγονότα:

  • Η αστυνομία αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας για να εντοπίσει τους δράστες.
  • Η έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς βρίσκεται σε εξέλιξη.
  • Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανήσυχοι μετά τα πρόσφατα επεισόδια βίας.

Η υπόθεση προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς ο ίδιος επαγγελματίας είχε ζήσει πριν από δύο περίπου μήνες έναν πραγματικό εφιάλτη. Οι τοπικές αρχές προσπαθούν να διασφαλίσουν την ασφάλεια των πολιτών και να αποτρέψουν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.